Welkom op de site van Fysiorooi

WERKEN BIJ FYSIOROOI? STUUR JOUW MOTIVATIE EN CV NAAR INFO@FYSIOROOI.NL

Fysiorooi is een moderne praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum Odendael en huisartsenpraktijk Vogelenzang. Wij bieden algemene fysiotherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie en revalidatie.

Onze fysiotherapiepraktijk is door zowel onze brede als specialistische kennis voor iedereen toegankelijk. De praktijk aan de Neulstraat beschikt naast 5 privacy biedende behandelkamers, een grote trainingsruimte. Sinds kort is er ook een behandelkamer in de vernieuwde huisartsenpraktijk Vogelenzang, aan de Tolhuisweg 10 (afspraken via de normale kanalen: tel. 0413-473196, www.fysiorooi.nl of info@fysiorooi.nl.)

Hoofd-specialismen binnen onze praktijk:

  • Manuele Therapie (rug- en nekklachten, arthrose,hoofdpijn en duizeligheid)
  • Geriatrie Fysiotherapie (Parkinson, herseninfarct, valpreventie)
  • Oedeemtherapie (vochtophoping in arm of been)
  • Revalidatie (bv na rug-, knie-, heup- of schouderoperatie)

    Wij zijn als praktijk vooral gericht op een actief herstel. We ondersteunen dit herstel indien nodig d.m.v. effectieve vormen als o.a. Dry Needling en Medical Taping. Onze praktijk is aangesloten bij het KNGF, NVMT, het Kenniscentrum duizeligheid, het RugNetwerk Zuid Oost Nederland, het Chronisch Zorgnet en het ParkinsonNet. Wij werken binnen het (para)medisch centrum in Odendael en huisartsenpraktijk Vogelenzang, hierdoor hierdoor zijn de lijnen voor overleg kort en werken we indien nodig multidisciplinair. Naast onze praktijk, zijn er praktijken gevestigd voor huisartsen, kinderfysiotherapie, podotherapie en diëtiek.

U kunt bij ons direct een afspraak maken - ook zonder verwijzing – via telefoon of contactformulier.

T: 0413-473196 M: info@fysiorooi.nl S: www.fysiorooi.nl