Rugprogramma Fysiorooi

U bent waarschijnlijk al vaak op verschillende adressen geweest voor uw rugklachten. Daar lag de focus op puur en alleen het versoepelen en versterken van de rug. Maar vooral bij chronische rugklachten spelen gedrag, inzicht en leefstijl een grote rol. Hier wordt meestal te weinig aandacht aan besteed en daardoor zien we vaak toch weer terugval in uw rugklachten.

Door middel van uitgebreide scholing, een gespecialiseerd netwerk en trainingsfaciliteiten bieden we bij Fysiorooi een goede oplossing voor langdurige lage rugpijn middels een intensief rug trainingsprogramma. Met een (multidisciplinaire) rug programma hebben wij een uniek concept in handen om (chronische) rugklachten succesvol aan te pakken. Onze praktijk maakt deel uit van het RugNetwerk Zuid-oost Nederland en hierbij werken we samen met specialisten uit de regio. We brengen hierbij eerst uw klachten in kaart en gaan hierbij verder dan alleen uw lichamelijke klachten. Om het maximale uit de behandeling te halen richt de totaalaanpak van het rugprogramma zich op de mens als geheel, waaronder ook de leefstijl.

Fysiorooi gaat in de behandeling hiervan naast manuele therapie, een goed trainingsprogramma en pijneducatie, ook in op gedrag (hoe u omgaat met uw rugklachten) en leefstijl. Onze therapeuten hebben zich door de jaren heen gespecialiseerd in het behandelen van complexere rugklachten. Door scholing op het gebied van de wervelkolom, het op niveau houden van de kennis in het lokale rugnetwerk en korte lijnen met de rugspecialisten van de regio, staat er een sterk concept.

Met het rugprogramma van Fysiorooi wordt er samen met u gewerkt aan een duurzaam resultaat. Niet alleen door aan de slag te gaan met de fysieke klacht, maar juist ook met de mentale oorzaak, welke hier meestal de chronische rugklachten in stand houdt. Om te kijken of het programma geschikt is voor uw rugklachten, is een uitgebreide intake met een van de rugspecialisten het juiste startpunt.