Rug Expertise Programma

U bent waarschijnlijk al vaak op verschillende adressen geweest voor uw rugklachten. Daar lag de focus op puur en alleen het versoepelen en versterken van de rug. Maar vooral bij chronische rugklachten spelen gedrag, inzicht en leefstijl een grote rol. Hier wordt meestal te weinig aandacht aan besteed en daardoor zien we vaak toch weer terugval in uw rugklachten.

Na jarenlange uitgebreide scholing en een verbouwing van de trainingsfaciliteiten is Fysiorooi, sinds 1 mei 2018, een Rug Expertise Centrum en bieden wij middels een intensief Rug Herstelprogramma de oplossing voor langdurige lage rugpijn. Met het multidisciplinaire rugherstel- programma hebben wij een uniek concept in handen om (chronische) rugklachten succesvol aan te pakken. Ons Rug expertisecentrum maakt deel uit van een landelijk netwerk en hierbij werken we samen met specialisten uit de regio. We brengen hierbij eerst uw klachten in kaart en gaan hierbij verder dan alleen uw lichamelijke klachten. Om het maximale uit de behandeling te halen richt de totaalaanpak van het Rug Expertise Centrum zich op de mens als geheel, waaronder ook de leefstijl.

Fysiorooi gaat in de behandeling hiervan naast manuele therapie, een goed trainingsprogramma en pijneducatie, ook in op gedrag (hoe u omgaat met uw rugklachten) en leefstijl. Luc van Kruijsdijk en Jan Kemps hebben zich door de jaren heen gespecialiseerd in het behandelen van complexere rugklachten. Door scholing op het gebied van de wervelkolom, het op niveau houden van de kennis in het lokale rugnetwerk en korte lijnen met de rugspecialisten van de regio, staat er een sterk concept.

Met het rug-herstelprogramma van Fysiorooi wordt er samen met u gewerkt aan een duurzaam resultaat. Niet alleen door aan de slag te gaan met de fysieke klacht, maar juist ook met de mentale oorzaak, welke hier meestal de chronische rugklachten in stand houdt. Om te kijken of het programma geschikt is voor uw rugklachten, is er een rug-test ontwikkeld. Klik hier om naar de test te gaan