Over ons

Binnen onze praktijk werken zowel mannelijke, als vrouwelijke fysiotherapeuten met ieder zijn of haar specialisme(n):

Luc van Kruijsdijk
Jan Kemps
Marleen Kremers
Lisanne van den Brink
Yvonne Sijbers
Chantal Aengenend
Juliette Foederer

Wij hebben ruime ervaring binnen de fysiotherapie, met name op de gebieden van manuele therapie, orthopedie, geriatrie, revalidatie en trainingen. Sinds enkele jaren zijn we echter duidelijk gaan specialiseren, hierdoor heeft iedere therapeut een of meerdere extra specialisme ter verdieping van de kennis en om u nog effectiever te kunnen behandelen.

Alle fysiotherapeuten binnen onze praktijk staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het KNGF. Hierdoor staan wij garant voor kwalitatief goede zorg. Fysiorooi is aangesloten bij: KNGF, NVMT, Fydee, Claudicationet, Parkinsonnet, Geriatrienet Eindhoven e.o., Manuele Lymfdrainage ad modum Vodder, MS Zorg Nederland en werkt nauw samen met: MHC Sint Oedenrode.

Daarnaast worden alle medewerkers continu (bij)geschoold in de specifieke vakgebieden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de behandelingen binnen onze praktijk.

Visie:

Wij fungeren als een professionele, klantgerichte en innovatieve regionale fysiotherapiepraktijk. Hierbij wordt gestreefd naar een binnen de zorgvisie passende, wetenschappelijk verantwoorde basis voor het beantwoorden van uw hulpvraag.

Manuele therapie gecombineerd met oefentherapie, (post-operatieve) revalidaties en geriatrie verwant aan de lokatie, zijn hierbij de rode draad.

een van onze behandelkamers
een van onze behandelkamers


Samenwerking met MHC

Fysiorooi is sinds 2010 een samenwerking aangegaan met Hockeyvereniging MHC Sint-Oedenrode. Doelen zijn blessurepreventie, ondersteuning in gezondheidsbeleid en blessurebehandelingen.

Nieuwe medische ruimte in het gerenoveerde clubhuis

Vanaf september 2013 heeft Fysiorooi er mede voor gezorgd, dat er een nieuwe medische ruimte is gekomen bij MHC Sint-Oedenrode. Wij gebruiken deze ruimte voor blessurebehandelingen van de eerste teams en houden hier, voor de leden van MHC Sint-Oedenrode, spreekuur op locatie. Daarnaast kunnen leden hier terecht voor vragen over fysieke klachten, al dan niet in relatie met hockey.

Vast spreekuur voor informatie en advies bij klachten in relatie tot sport bij MHC

Leden van MHC Sint-Oedenrode kunnen bij onze praktijk terecht voor een screening van de klacht, blessurebehandelingen en daarnaast ook voor een advies bij lichte blessures. Dit spreekuur vindt plaats op maandagavond tussen 17.45u en 18.45u. Alle afspraken dienen uiterlijk tot 17.00 uur maandagmiddag telefonisch te worden gemaakt via nr: 0413-473196.

Bekijk en like onze Facebookpagina, om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen mbt klachten en behandelingen.